Noi nu învățăm copiii doar să socotească, ci ne ocupăm de dezvoltarea lor complexă. Cursuri dezvoltare personala copii Cugir.

Copiii își dezvoltă nu doar capacitatea de a-şi concentra atenția, de a vizualiza şi observa dar şi imaginația, auzul și memoria.

STUDII

Evaluăm și urmărim procesul de dezvoltare a funcțiilor cognitive la copil.

METODOLOGIA ”SMARTYKIDS”

Metodologia include cele mai bune practici de predare verificate la nivel mondial în domeniul aritmeticii mentale.

ECHIPĂ DE EXPERȚI

Toți profesorii din ”SmartyKids” au fost instruiți și atestați de către sediul central al companiei.

PERSONALIZAREA             

Noi nu punem toți copii sub un numitor comun, așa că pentru fiecare copil este elaborat un plan individual de învăţare.

FORMAT GAMIFICAT             

Ne străduim să facem procesul de învățare atât de fascinant încât copilul să fie pe deplin angajat în joc.      

AUTOMATIZARE       

Am dezvoltat un sistem comod de cabinete personale pentru elevi și profesori.    

PROFESORI

MARIA MANIAC

Manager SmartyKids Cugir

Activez în domeniul protecției și îngrijirii copiilor de 22 ani. Consider că investiția în educația copiilor este cheia pregătirii noilor generații pentru profesiile viitorului. Deschiderea centrului a fost o consecință a preocupării mele permanente pentru îmbunătățirea calității serviciilor pentru copii. În conceptul SmartyKids am găsit cel mai bun răspuns pentru preocupăriile mele!

MARTIN MARIA

Profesor

Absolventă a UNIVERSITĂȚII ,,1 DECEMBRIE 1918” din Alba-Iulia, FACULTATEA DE DREPT ȘI STIINȚE ALE EDUCAȚIEI, specializarea Științe ale Educației, momentan profesor învățământ primar la Școala Gimnazială ,,Iosif Pervain” Cugir, grad didactic I, cu o vechime la catedră de peste 25 ani, atât în învățământul traditional, cât și în învățământul alternativ - Step By Step. Meseria de dascăl și educarea copiilor m-au îndrumat să combin activitățile zilnice cu munca și jocul, astfel folosesc pentru dezvoltarea lor diverse metode moderne, printre care și aritmetica mentală, extrem de importantă pentru viitorul celor mici.

Am ales să lucrez la SmartyKids deoarece, pot desfășura acele activități atractive de care au nevoie copiii din orasul nostru. În centru, pot îmbina experiența de la catedră cu predarea modernă și cu jocul.

Centrul SmartyKids este o oportunitate fantastică, unde copiii au posibilitatea de a-și  dezvolta cunoștințele , memoria, atenția, concentrarea și nu în ultimul rând, îndemânarea.

ILEANA MONICA ZDRINC

Profesor

Profesor pentru învățământul preșcolar, absolventă  a Facultății de Pedagogie- Psihologie din Brașov, cu o activitate in învățământ de peste 10 ani. Se dedica copiilor mici, ii iubește necondiționat, implicându-se in activitățile educaționale, cât și în cele extracurriculare.  Pentru a îmbina utilul cu plăcutul, activitățile educaționale sunt corelate cu cele prin joc, pentru a putea obține o performanță cât mai bună.

„Jocul este esențial în viața copiilor, iar prin joc activitățile devin mai atractive si puterea de reținere a informațiilor noi ,se realizează cu succes si mai rapid".

De aceea in centrul nostru Smarty Kids, toate activitățile de predare a noilor cunoștințe se realizează cu ajutorul jocului. Smarty Kids oferă copiilor un alt mod de a-și folosi timpul liber, si totodată de a-și dezvolta noi competențe și aptitudini.

Iar pentru mine această experiență este una benefică, deoarece știu că voi contribui la formarea unor generații care vor ști să facă atlceva, decât  ce le oferă această eră digitală.

Cursuri dezvoltare personala copii. Valoarea învăţării în SmartyKids Cugir

Vă vom întâmpina cu drag în centrul SmartyKids Aritmetică mentală în Cugir!

ADRESĂ:

Cugir

Str. Rozelor, nr. 5, bl. 5, ap. 4. Cugir , județul Alba

Contacte

0741 612 160
Cugir@smarty-kids.ro

Urmăriți-ne pe