Noi nu învățăm copiii doar să socotească, ci ne ocupăm de dezvoltarea lor complexă. Cursuri dezvoltare personala copii.

Copiii își dezvoltă nu doar capacitatea de a-şi concentra atenția, de a vizualiza şi observa dar şi imaginația, auzul și memoria.

STUDII

Evaluăm și urmărim procesul de dezvoltare a funcțiilor cognitive la copil.

METODOLOGIA ”SMARTYKIDS”

Metodologia include cele mai bune practici de predare verificate la nivel mondial în domeniul aritmeticii mentale.

ECHIPĂ DE EXPERȚI

Toți profesorii din ”SmartyKids” au fost instruiți și atestați de către sediul central al companiei.

PERSONALIZAREA             

Noi nu punem toți copii sub un numitor comun, așa că pentru fiecare copil este elaborat un plan individual de învăţare.

FORMAT GAMIFICAT             

Ne străduim să facem procesul de învățare atât de fascinant încât copilul să fie pe deplin angajat în joc.      

AUTOMATIZARE       

Am dezvoltat un sistem comod de cabinete personale pentru elevi și profesori.    

PROFESORI

Veronica Pătru

Am absolvit Liceul Pedagogic Andrei Șaguna din Sibiu, profilul Învățători – Educatori, apoi am urmat cursurile Facultății de Litere, Universitatea Lucian Blaga din Sibiu – Departamentul de Artă teatrală, specializarea Actorie. După finalizarea facultății, am continuat să predau Actorie și Vorbire scenică în cadrul Departamentului, să obțin doctoratul în artele spectacolului la UNATC București (2009). Sunt formator, fondatorul și administratorul firmei ”Training for successful kids” – centru de dezvoltare personală pentru copii prin diferite tehnici (teatrală, muzicală, public speaking). Mamă a doi copii (3 și 7 ani), interesată de educația și dezvoltarea multilaterală și complexă a copiilor prin joc și experiment.

 

“Jocul are o putere imensă în viața copiilor. Există o strânsă interdependență între evenimentele de la începuturile învățăturii copilului și succesele și insuccesele din viitoarea activitate educațională. Jocul rezprezintă un ansamblu de acțiuni și de operațiuni care urmăresc obiective de pregătire intelectuală, tehnică, morală, fizică a corpului. Programul de gameificare care imbină două tehnici  - cea clasică, antică (lucrul cu abacul) și cea modernă, tehnologică (platforma) asigură copilului toate condițiile unui proces de învățare de elită. Mă bucur să mă alătur echipei SmartyKids și să ofer copiilor din Rm. Vâlcea oportunitatea de a beneficia de avantajele aritmeticii mentale.”

Clara Burghelea

A urmat cursurile Facultății de Litere, Universitatea Lucian Blaga din Sibiu - profil Limbi Moderne Aplicate. A urmat Masterul de Traductologie in cadrul aceleeași universități. A fost profesor de limba engleză timp de 10 ani, cu gradul de Definitivat. În 2018, a absolvit cursurile Universității Adelphi din New York, obținând un MFA in Scriere Creativă. A activat ca lector in cadrul aceluiași program, timp de 2 ani, predând scriere creativă și arta scrisului.

 

Are doi copii de 14 și 10 ani, iar motivul pentru care s-a îndrăgostit de metodologia SmartyKids și a hotărât să devină profesor de aritmetică mentală, este din dorința de a-și depăși propriile limite și a oferi copiilor sprijin în dezvoltarea abilităților cognitive prin joc.

Cursuri dezvoltare personala copii. Valoarea învăţării în SmartyKids Vâlcea

Vă vom întâmpina cu drag în centrul SmartyKids Aritmetică mentală în Vâlcea!

ADRESĂ:

Vâlcea

 Strada Carol I, Nr. 34, Rm Vâlcea, Județul Vâlcea

Contacte

+40 752182815
ramnicu-valcea@smarty-kids.ro

 

Urmăriți-ne pe