Noi nu învățăm copiii doar să socotească, ci ne ocupăm de dezvoltarea lor complexă.

Copiii își dezvoltă nu doar capacitatea de a-şi concentra atenția, de a vizualiza şi observa dar şi imaginația, auzul și memoria.

STUDII

Evaluăm și urmărim procesul de dezvoltare a funcțiilor cognitive la copil.

METODOLOGIA ”SMARTYKIDS”

Metodologia include cele mai bune practici de predare verificate la nivel mondial în domeniul aritmeticii mentale.

ECHIPĂ DE EXPERȚI

Toți profesorii din ”SmartyKids” au fost instruiți și atestați de către sediul central al companiei.

PERSONALIZAREA             

Noi nu punem toți copii sub un numitor comun, așa că pentru fiecare copil este elaborat un plan individual de învăţare.

FORMAT GAMIFICAT             

Ne străduim să facem procesul de învățare atât de fascinant încât copilul să fie pe deplin angajat în joc.      

AUTOMATIZARE       

Am dezvoltat un sistem comod de cabinete personale pentru elevi și profesori.    

PROFESORI

Adina Valentina Roșu

Adina Valentina Roșu, mamă a 3 copiii, economist, absolventă a Facultății de Științe Economice, Universitatea „George Barițiu” Brașov, consultant financiar la Metropolitan Life Brașov.

Iubesc copiii si sunt deschisă la nou și evoluție.

Conștientă de importanța dezvoltării funcțiilor cognitive la copiii, în special în perioada de creștere 4 – 12 ani, am acceptat cu încantare provocarea deschiderii Centrului de dezvoltare pentru copii SmartyKids, aritmetică mentală la Brasov și colaborarea cu profesioniști în domeniu.

Calculul mintal este o consecință a utizării abacului, iar copiii își dezvoltă cu ușurință pe de o parte capacitatea de a-și concentra atenția, de a observa, vizualiza dar și imaginația, auzul și memoria de lungă și scurtă durată.

Beatrice –Elena Neagu

Licentiată în fizio-kinetoterapie și recuperare medicală a Facultăţii de Bioinginerie Medicală UMF Iasi, Formator acreditat  CNFPA şi Neva Training, cu certificare GCDF în Consiliere vocaţională şi educationala, NLP Practioner Coach, Terapeut medicina alternativa, mamă a doi copii de 16 și 10 ani.

Manifest cu multă caldură și iubire tot ce fac și mă implic mereu în proiecte ce vizează explorarea și dezvoltarea umană pe toate planurile: fizic, psihic, mental și emoțional.

De aceea, rolul de profesor în cadrul centrului Smarty-Kids Brașov Scriitorilor îmi oferă posibilitatea de a dezvolta armonios fiecare cursant prin integrarea metodelor unice din spatele aritmeticii mentale cu experiența vastă de lucru cu copiii.

Vă aștept cu inima și brațele deschise să dezvoltam potențialul maxim al copilului dumneavoastră.

Mihaela Simona Dragomir

Profesor aritmetica mentală, absolventă a liceului Andrei Şaguna Braşov profil informatic, licenţiat al Universităţii George Barițiu, absolventă a cursului postuniversitar DPPD, structură academică de formare psihopedagogică pentru profesia didactică din cadrul Facultăţii de Psihologie şi Ştiinţele Educaţiei, Universitatea Transilvania Brașov, mediator în Programul de Îmbogăţire Instrumentală Feuerstein şi mamă a două fete minunate.
Iubesc copiii şi îmi place să lucrez cu ei. Copilăria este o perioadă magică iar zâmbetul şi inocenţa copiilor înveseleşte pe oricine.
În calitate de părinţi, dorința noastră este să avem copii care să crească sănătoşi şi să fie de succes în viaţă, iar aritmetica mentală este un pas către acest obiectiv.
Complexitatea aritmeticii mentale şi a metodologiei SmartyKids m-au fascinat.

Gabriela Lucia Verdeș

Construiește azi viitorul prin investirea în copiii prezentului!
Mamă a doi copii, cu o experiență de 30 de ani în calitate de dascăl, Gabriela deține mai multe acreditări naționale și internaționale obținute în urma formărilor ca psiholog, profesor, mediator, trainer și evaluator.
Gabriela Lucia Verdeș, profesor pentru învățământul primar și preșcolar, trainer și mediator în metoda Feuerstein Basic (pentru cei cu vârsta cuprinsă între 5 și 8 ani) și Standard (pentru vârste între 8 și 80 ani), evaluator al predispoziției de învățare a copilului sau adultului prin bateria de evaluare dinaminică LPAD (learning propensity assessment device), fondator al Centrului de Educație Integrată EDOOS Brașov.
În câmpul educativ, rolul adultului, fie el părinte sau educator, este fundamental: să ajute copilul să învețe și să să-și dezvolte potențialul de învățare, să îi faciliteze integrarea în mediul social, precum și funcționarea sa în cel mai bun mod posibil.
Abordând sarcinile de învățare prin prisma noilor înzetrări - vocabular adecvat, comportament sistematic, precis și comparativ, gândire ipotetică şi capacități de extragere și formulare a concluziilor – va crește capacitatea de introspecție, de înțelegere și adaptare emoțională, precum și deschidere spre abordarea unor situații noi și variate dincolo de stresul cercetării necunoscutului.
Mesajul esențial către părinți și specialiști este de a nu aștepta de la alții ceea ce trebuie făcut, ci de a începe să faceți lucruri azi!
”Voi sunteți arcul care lansează copiii spre mâine!”

Valoarea învăţării în SmartyKids Brasov Scriitorilor           

Vă vom întâmpina cu drag în centrul SmartyKids!

ADRESĂ:

Brașov Scriitorilor

Strada Zizinului, nr. 43,

ap. 3

Contacte

brasov-scriitorilor@smarty-kids.ro

0720022649

Urmăriți-ne pe